Nezihe-Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : 0 258 242 31 88
Belgegeçer :
WEB https://denizlibilsem.meb.k12.tr
Adres : KINIKLI MAH. ÜNİVERSİTE CAD. BILIM SANAT MERKEZI BLOK NO: 36 PAMUKKALE / DENİZLİ
VİZYON : Hedef kitlesindeki “Özel yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrencilerden zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından “Özel yetenekli” olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :3 lü öğretim
Saatler : Ders başlama:8:00 Ders Bitiş:19:40
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz kalorifer
Servis :
Ulaşım : Otobüs, Minibüs
Yerleşim Yeri : Çamlaraltı Mahallesi Üniversite Caddesi No:36 Pamukkale / DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 Kilometre ( Bayramyeri )
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2018 Verileri: Genel Yetenek 1. 2. ve 3 sınıflar için 130 puan, Resim alanında değerlendirmeye alınan öğrenciler için taban puan 90 ve müzik alanında değerlendirmeye alınan öğrenciler için taban puan 75 olarak bakanlıkça belirlenmiştir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :